Chelsea lånar inte ut bollen till Wolves

Wolverhampton ligger på nedflyttningsplats och har bara en seger på åtta matcher. Den kom i premiären hemma mot Stoke. På bortaplan har man tre raka förluster och bara en poäng sammanlagt. I förra bortamatchen mot Wigan hade man inte ett enda skott på mål.

Det blir ingen lätt uppgift för Wolves som tar emot serieledande Chelsea. På Stamford Bridge har Chelsea vunnit samtliga fyra matcher och har 14-0 i målskillnad.
Hemmalaget saknar Frank Lampard, Alex, Benayoun och Ramires. En som däremot spelar är Didier Drogba som är tillbaka efter skada. Wolves får klara sig utan Karl Henry, Zubar, Doyle, Guedioura och Craddock.

När lagen möttes här i november i fjol vann Chelsea med 4-0. Jag spelar på att hemmalaget vinner och håller nollan till 1,75 hos Sportingbet.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Lör 16:00
Chelsea - Wolverhampton
Chelsea vinner & håller nollan
23 kr

4 kommentarer till “Chelsea lånar inte ut bollen till Wolves

 1. Daniel den skrev:

  Chelsea låter oss anfalla för att kunna kontra in mål. Äckliga är dem

 2. Daniel den skrev:

  Wolves dominerar det mesta tycker jag, kanske för att chelsea ville ha det så. Borde har blivit ett m,ål för wolves. Nu är jag supporter av klubben men vi är betydligt bättre än positionen i ligan asså. Argh

 3. John den skrev:

  Slutar ni bara spela sån horribel fotboll så kanske ni gör lite mer mål framåt. Det funkade iofs i våras men håller inte i längden.

 4. Daniel den skrev:

  Tror vi hade legat på övre halvan om man bara räknade första halvlekarna 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *