Bristol Rovers i bättre skick än lokalrivalen Swindon

Derby i västra England idag mellan Swindon – Bristol Rovers och bortalagets chanser känns underskattade. De har bättre form och Swindon saknar en hel drös spelare. Raka tvåan till 3,65 hos Betsafe” href=”http://ads.betsafe.com/redirect.aspx?pid=8741&bid=1232″ target=”_blank”>Betsafe lockar men som så ofta spelar jag hellre draw no bet, till 2,65 hos Betsafe” href=”http://ads.betsafe.com/redirect.aspx?pid=8741&bid=1232″ target=”_blank”>Betsafe, med en större peng för att ha chans på högre vinst.

Bristol Rovers startade säsongen dåligt och managern Paul Trollope fick mycket kritik för både negativt spel och dåliga resultat. Det har sett bättre ut på senare tid och nu har de 4 vinster på de 5 senaste och har inte förlorat borta på de 4 senaste. 1-0 i Huddersfield är alltid imponerande. De har full trupp tillgängligt nu när mittfältaren Lines är tillbaka från avstängning. Ifjol vann de båda mötena mot Swindon, 3-0 hemma och 4-0 borta, så de bör ha gott om självförtroende inför matchen. Det känns också som om de har fler offensiva hot just nu jämfört med Swindon.

Kollar man på Swindons målskyttar från ifjol och plockar bort Paynter och Ward som har lämnat, och den nu skadade Charlie Austin, och deras bästa målskyttar var backarna Amankwaah och Cuthbert med 3 baljor var. Denna ohälsosamma statistik har inte direkt förbättrats under 2010/11. De är uddlösa både med och utan Austin och försvarsarbetet är sämre än ifjol. Idag saknas massa folk med, förutom Austin är backarna Sheehan, Lescinel och Kennedy, mittfältaren Caddis och strikern Dossevi borta av olika anledningar. Backen Cuthbert är dessutom osäker. Rovers måste testas.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Mån 20:45
Swindon - Bristol Rovers
Bristol Rovers (draw no bet)
30 kr

5 kommentarer till “Bristol Rovers i bättre skick än lokalrivalen Swindon

 1. Jag har också kört den här matchen på Betfair, spela 4,0 för rovers och ska trada tillbaka innan matchen startar 🙂

 2. John den skrev:

  Det var inget dåligt odds alls. Känns som det borde sjunka en del

 3. Daniel den skrev:

  Inlägg nummer 666. Är det bra eller dåligt?

 4. John den skrev:

  Dunno. Så dåligt så att det blir bra kanske?

 5. Daniel den skrev:

  Jag slänger ut en bedjan till Lucifer och hoppas

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *