Visar Helsingborg rätt attityd så har de god chans mot Mullsjö

Varken Mullsjö eller Helsingborg har börjat säsongen bra i Superligan men jag känner ändå att jag måste tippa Helsingborg idag då de är det bättre laget och borde spela mer taggat efter förlusten mot Falun senast. Bet365” href=”http://www.bet365.com/home/?affiliate=365_054477″ target=”_blank”>Bet365 har finfina 2,10, jämfört med t.ex. Nordicbet” href=”http://affiliates.nordicbetpartners.com/processing/clickthrgh.asp?btag=a_828b_5″ target=”_blank”>Nordicbet som bara ger 1,77.

Av kommentarerna man läst efter 3-7-förlusten hemma mot Falun senast så verkar det som om de tog sig ett ordentligt snack efteråt och vet vad de vill förbättra. De har ett bättre lag än någonsin men det kan hända att en övertro på sig själva har påverkat kämparviljan och fokusen negativt. De har inte alls varit lika tighta bakåt hittills. Även antalet avslut och mål har nämnts och med de spelare de har ska de verkligen göra fler mål. Laget borde komma ut med mycket mer inställning idag i TV-matchen (19.15 på TV4 Sport) och jag förväntar mig att de blir beordrade att skjuta mycket mer. Med tanke på förväntningarna som har funnits så tror jag inte att en bortamatch är så dumt där de kan få spelet att börjar stämma utan extra press.

Mullsjö ska inte underskattas men bara oavgjort mot Balrog imponerar inte och om Helsingborg spelar med attityd idag så ska de vara för bra helt enkelt. Det gick bra senast borta mot en nykomling, 7-6 mot Linköping på deras handbollsgolv, och nya finnen Manner får gärna visa klassen med 4 mål igen.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Mån 19:15
Mullsjö - Helsingborg
2
33 kr

1 kommentar till “Visar Helsingborg rätt attityd så har de god chans mot Mullsjö

  1. John den skrev:

    Det var den tråkigaste insatsen jag sett på länge från Helsingborg men riktigt effektivt var det iaf. Nu börjar försvaret likna det man känner igen från ifjol.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *