St Helens vet hur man tar sig till final i Super League

Huddersfield Giants har tagit sig längre i slutspelet av Super League än väntat men idag bör resan ta slut när de möter St Helens i semi-final. St Helens har ett bättre lag och har mycket mer rutin från de riktigt viktiga matcherna. Jag spelar St Helens (-8) till 1,90, som finns bl a hos Bet365” href=”http://www.bet365.com/home/?affiliate=365_054477″ target=”_blank”>Bet365 och Bet24.

St Helens har idag en starkare trupp på papper än vad de har haft på nästan hela säsongen. De har haft mycket trubbel med skador men idag är både viktige Kyle Eastmond och Jonny Lomax uttagna. St Helens spelar idag sin sista match på Knowsley Road och vill gärna avsluta med att ta sig till en femte raka Grand Final. Huddersfield brukar få det tufft här och har förlorat de 5 senaste mötena. Visst är Huddersfield i bra form, 7 raka vinster, men jag tror att St Helens hemmaplan och ovärderliga rutin från att ha tagit sig till final flera gånger förut kommer att avgöra.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Fre 21:00
St Helens - Huddersfield
St Helens (-8)
26 kr

2 kommentarer till “St Helens vet hur man tar sig till final i Super League

  1. Daniel den skrev:

    Nice, tyckte det såg illa ut ett tag men det vände. Sköna stålar till kassan

  2. John den skrev:

    Det var jämnare än siffrorna visar. Tur att St Helens tog tag i det den sista halvtimman.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *