Sporting och Valencia är duktiga på att samla kort

Bet365” href=”http://www.bet365.com/home/?affiliate=365_054477″ target=”_blank”>Bet365 ger 1,90 för över 5,5 kort i Sporting Gijón – Valencia och då jag tycker att både linan och oddset är generöst så måste jag testa. Båda lagen var bland de mest kortglada ifjol och har börjat den här säsongen i samma spår.

Sportings ligamatcher hittills har slutat med 7, 7,6 och 8 kort medan Valencias har producerat 10, 8, 6 och 7 kort. De verkar ha fortsatt trenden med att samla på sig många kort från ifjol då de båda lagen låg i topp 5 över flest kort. Valencia brukar dessutom dra på sig extra många varningar borta. Nån mindre imponerande månad ifjol drog de på sig utvisningar i nästan varje match. Trevligt att se David Navarro tillbaka från avstängning då han gärna spelar tufft. Båda lagen har för övrigt många spelare som inte är ovana vid att varnas. Domare idag är Fernandez Borbalan som var den som delade ut 9 gula och 1 rött i Atlético – Barcelona förra veckan. Förhoppningsvis håller han den formen uppe.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Lör 18:00
Sporting Gijón - Valencia
Över 5,5 kort
30 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *