Sampdoria vill gärna förstöra dagen för gamle tränaren

I dagsläget tror jag inte Juventus vinner över Sampdoria mer än hälften av gångerna så jag måste testa X2 till fina 2,03 hos Nordicbet” href=”http://affiliates.nordicbetpartners.com/processing/clickthrgh.asp?btag=a_828b_5″ target=”_blank”>Nordicbet.

Efter fjolårets fiaskosäsong så är pressen stor på att Juventus ska lyckas mycket bättre. Det har gjorts mycket ändringar både på coachingsidan och i spelartruppen och jag tror att det kommer att ta tid innan allt klickar. Det startade inte speciellt bra mot Bari borta senast (förlust 0-1) och det märks att det finns en del att jobba på. Hemmafansen kommer förvänta sig bättre idag och pressen kan störa Juve. De möter inte vilket lag som helst heller då Sampdoria är klart kapabla till att ta poäng idag. Laget är mer samspelt och Cassano är i grym form. De har också extra tändvätska i att gamle coachen Del Neri, flera andra ur ledarteamet och målvakten Storari plockades från laget under sommaren. De vill nog visa att de aldrig skulle ha lämnat.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Sön 15:00
Juventus - Sampdoria
X2
32 kr

1 kommentar till “Sampdoria vill gärna förstöra dagen för gamle tränaren

  1. John den skrev:

    Jag kan inte säga att jag var eld och lågor över Sampdorias försvarsspel men tipset gick in till slut. Det var inte många på plan som försvarade bra annars heller för den delen. Galen match.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *