Aston Villa får ofta många hörnor emot sig

Jag har hittat ett hörnspel i matchen Stoke – Aston Villa som jag känner är värt att testa. Villa har blivit utklassade i hörnstatistiken de två senaste mötena och skapade minst i de flesta av deras bortamatcher 09/10. Bwin ger 1,85 på att Stoke får flest hörnor. Det är högre än de flesta bolag, Bet365 ger t ex. bara 1,57.

Aston Villa brukar vara duktiga på att få hörnor både med och emot sig. Deras anfall bygger mycket på att få bollen till kantspelare och hitta lägen till inlägg. I deras försvarsarbete gillar de att ligga lågt och täta till i mitten vilket brukar leda till många hörnor. Trots 2 segrar av 3 möjliga har jag inte imponerats av Villa ännu och i deras två senaste möten har de varit under stor press. Newcastle vann hörnorna med 10-2 och Everton, som på nåt sätt förlorade trots hård press, vann med hela 18-4. Ett poänglöst Stoke hemma på högljudda Britannia Stadium är svåra att möta och deras ökända inkast brukar tvinga fram ett par hörnor.

Ska man kolla på mer statistik så har Stoke vunnit hörnorna i möten med Villa de 2 senaste gångerna. Under 09/10 fick Villa minst hörnor på bortaplan hela 14 av 19 matcher. Stoke skapar fler hörnor hemma och vann senast mot Spurs med 6-2.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Mån 21:00
Stoke - Aston Villa
Stoke flest hörnor
27 kr

4 kommentarer till “Aston Villa får ofta många hörnor emot sig

 1. Daniel den skrev:

  Stoke har inte mycket annat spel än böka in fasta situationer. De tar gärna en hörna eller två

 2. John den skrev:

  8-7 blev det till slut. Överspelet på hörnor gick in i en Villamatch än en gång också. Jag funderade lite på det med men trodde inte det skulle bli så här många igen. Ett spel att hålla ögonen på i framtiden, även om linan lär höjas genom taket.

 3. Daniel den skrev:

  Var lite ”orolig” i paus men det löste sig ju fint. Bra att Villa ledde

 4. John den skrev:

  Villa samlade hörnor rejält där ett tag ja. Tur att Stoke skärpte till sig i andra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *