Peterboroughs matcher blir ofta målrika

Det blir ett kort tips från engelska League One idag då jag strax ska iväg. Peterborough och Notts County har båda varit med i en hel del målrika matcher hittills och chanserna är goda att det blir en till idag. Över 2,5 mål finns till 1,80 hos bl a. Bet365” href=”http://www.bet365.com/home/?affiliate=365_054477″ target=”_blank”>Bet365.

Peterborough har bland de absolut bästa anfallen i ligan och det förvånar inte att de har gjort 20 mål hittills (mest av alla lag). De släpper dock in för mycket mål för deras eget bästa och har i flera matcher hittills gjort det onödigt svårt för sig själva. Notts County släpper in mycket mål och kommer få det jobbigt idag. Med spelare som Davies, Hughes och Westcarr har de kvalitéer till att utnyttja Posh försvarsbrister och måla dem med. Posh har hamnat över linan i 7 av 8 matcher och County i 6 av 8 så 1,80 känns bra nog till att testa idag.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Tis 20:45
Peterborough - Notts County
Över 2,5 mål
22 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *