Täby förlorar sällan två raka

Caperio/Täby förlorade senast mot Storvreta med 8-9 trots att de hade ledningen det mesta av matchen. Jag förväntar mig bättre fokus idag och säsongens första trepoängare. Caperio/Täby spelas till 1,90 hos Unibet.

Trots förlust senast för Täby så kan den matchen ge dem lite fördelar till idag. En match i benen, till skillnad från Pixbo som gör premiär idag, mot svenska mästarna skadar inte och de lyckades ändå spela bra och sätta 8 mål på dem. Lite mer skärpning i slutet så hade de kunnat vinna. Förlusten kan också ha gett lite extra tändvätska tills idag. Täby förlorar sällan 2 matcher på raken.

Även om Pixbo är ett lättare motstånd så tror jag på en rätt jämn match. Pixbo hade en medioker säsong ifjol och den dåliga formen efter jul, som fick dem att missa slutspel, berodde mycket på skador. Truppen ser bättre ut nu och värvningen av Daniel Calebsson var viktig. Runnestig och Berntsson är dock långtidsskadade och Quist har lämnat klubben. Laget hade riktigt dåligt facit hemma i Göteborg ifjol, bara 3 segrar på 13 matcher, så får se om det sitter kvar i bakhuvudet. Mötena mot Täby ifjol slutade med förluster med 2-7 och 5-12. Det blir säkert jämnare idag men tror ändå på att Täby drar det längsta strået.

Matchen visas på TV4 Sport kl 19.15 (programmet börjar 19.05) för den som vill se vad som troligen blir en bra match.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Mån 19:15
Pixbo - Caperio/Täby
2
28 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *