Offensivt starka Cardiff blir svårt för slitet Portsmouth

Jag lägger ett par korta helgtips nu då jag har ont om tid och är borta över helgen.  Jag gillar Cardiffs chanser borta mot Portsmouth och testar 2:an till 2,40 hos William Hill.

Portsmouth har fortfarande svårt att ställa upp med en förstaelva som de trivs med och har inte lyckats fixa mer än 4 spelare på bänken ännu. I veckan spelade dessutom det ordinarie laget i 120 minuter mot Palace i ligacupen.  Ingen perfekt uppladdning med tanke på att managern Cotterill nyligen erkände att spelarna inte riktigt är i form för 90 minuters spel ens. Wilson, som har varit bästa spelaren hittills, är på väg att lämna. Spelar han imorn ändå?

Cardiff känns hetare för dagen och är målfarligare än Pompey. Chopra lär saknas men de har många som kan göra mål ändå. Värvningen av Bellamy betyder mycket då han är alldeles för bra för ligan. Det kan uppstå fina ytor för Cardiff då de spelar borta och uddlösa Pompey förväntas anfalla mer.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Lör 16:00
Portsmouth - Cardiff
2
49 kr

4 kommentarer till “Offensivt starka Cardiff blir svårt för slitet Portsmouth

 1. Daniel den skrev:

  Din jävel, Han snor mitt spel 😛 Hade jag inte suttit i bilen från ullared så hade jag givit dig en virtuell smocka

 2. John den skrev:

  Du har fått dina prioriteringar galet :). Bra tecken att båda var sugna på tvåan ändå. Nu när vi spelar ihop kan du också vara med och få cred om den sitter.

 3. Daniel den skrev:

  Jag tänker sprida ut till alla att det var jag som rekade. OM den sitter of course

 4. Daniel den skrev:

  Du glömmer ju att de har lånat in Keogh från wolves. Lär vara championships bäste nu 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *