Blackpools spelstil lockar till överspel

Blackpool fick storstryk senast men det lär inte stoppa dem från att gå ut och köra sitt eget spel igen mot Fulham imorn. Det betyder öppet och fartfyllt så över 2,5 mål till 2,01 hos Betsafe” href=”http://ads.betsafe.com/redirect.aspx?pid=8741&bid=1232″ target=”_blank”>Betsafe känns för fint för att inte testa.

Det har gjorts minst 4 mål i alla Blackpools matcher hittills och totalt sett har det blivit 16 mål på 3 matcher (17 om man räknar med övertid). Deras spelstil är lite naiv men riktigt kul att titta på. 4-3-3 med massa löpningar, spel i djupled och ytterbackar som fyller på. Trots deras fina insats mot Wigan så verkar det som om många tror att det är slut på de roliga tiderna efter 0-6 mot Arsenal. Nu har Blackpool mindre förväntningar på sig igen och det passar dem nog alldeles utmärkt. Fulham är ett mediokert och försiktigt bortalag i vanliga fall men Blackpools vågade spelstil kan nog öppna upp den här matchen.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Lör 16:00
Blackpool - Fulham
Över 2,5 mål
35 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *