Wolves vill avsluta snyggt mot Sunderland

Det är lite svårt att avgöra hur vissa matcher ska sluta. Den här är en av dem, då den egentligen kan sluta hur som helst. Dock tror jag att Wolves kommer att vinna då de verkar vilja det mer.

Wolves klarade sig ju kvar i Premier League till slut, till min stora lycka. Senast förlorade de mot ett hårt kämpande Portsmouth. Förlusten där kommer sig antagligen av att de slappnade av i tanken på att de är klara för ett år till i hogstaligan. Mick McCarthy är knappast känd för att låta spelare slappna av så det lär vara en annan inställning idag inför ett utsålt Molineux. Tillbaka i laget är även Jarvis som haft en kanonsäsong i Kightlys frånvaro. Stort plus där. På spel står en 14e-plats i ligan vilket skulle betala planrenoveringen som är planerad direkt efter säsongen.

Sunderland är även de klara och behöver inte satsa järnet. Sunderland saknar även några viktiga spelare som Cattermole, Reid, Meyler så de kommer lite sårade till matchen. Deras största svaghet den här säsongen har varit bortaspelet som inte alls varit bra. De lyckades dock vinna borta mot Hull vilket i princip var spiken i kistan för Hull City. Lite annan intressant fakta är att Sunderland inte vunnit en enda av de säsongsavslutande matcherna under deras tid i Premier League. 2 lika och 6 förluster har det blivit.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Sön 17:00
Wolves - Sunderland
1
48 kr

2 kommentarer till “Wolves vill avsluta snyggt mot Sunderland

  1. John den skrev:

    Sån flyt du har. Såna här matcher kan gå hur som helst 🙂

  2. Daniel den skrev:

    Sett till matchbilden så ska det ha varit en väldigt välförtjänt för Wolves som var det bättre laget 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *