Mycket press på ett uddlöst Valladolid

Nu är det dags att dra igång tippandet igen efter ett par dagars intensivt uppsatsskrivande. Sex-poängsmöte ikväll i La Liga mellan Valladolid – Racing Santander och jag gillar Pinnacles 1,90Racing +0,5. Jag tror inte att Valladolid, som har svårt för att både vinna och göra mål, trivs med pressen av att ha större poängbehov och en krävande hemmapublik bakom sig.

Båda lagen ligger osäkert till inför de sista 2 omgångarna. Racing ligger precis ovanför strecket, 3 poäng före Valladolid. Ska Valladolid ha någon realistisk chans alls att stanna uppe så måste de vinna idag. I nästa omgång ska de till Camp Nou och jag tvivlar starkt på att Barca släpper ifrån sig några poäng där. Problem för laget är bara att de har vunnit endast 6 matcher på hela säsongen. Bara 3 matcher har vunnits hemma på Jose Zorrilla medan de misslyckats i 15 andra. Målskyttet är en anledning till detta och de har bara gjort mål i 4 av deras 10 senaste matcher.

Nu kommer ett Racing på besök som har ett ovanligt bra facit borta för att vara ett bottenlag. Bara Barcelona och Real Madrid har förlorat färre matcher borta vilket säger en hel del. De har ingen vidare form men i en sån här match tror jag det spelar en mindre roll. Visst kan de behöva en seger idag, beroende på hur det går för de andra bottenlagen, men de har inte den enorma press som Valladolid har och matchbilden kan passa dem. Det uddlösa hemmalaget är de som behöver gå framåt mest och Racing kan ligga tätt och försöka kontra. De ska ha god chans till att frustrera hemmafansen och öka pressen ännu mer på Valladolid.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Lör 21:00
Valladolid - Racing Santander
Racing (+0,5)
41 kr

2 kommentarer till “Mycket press på ett uddlöst Valladolid

  1. Daniel den skrev:

    Så nära men ändå så långt bort. Surt kan jag tro

  2. John den skrev:

    Jo, tungt när de ledde i halvtid och allt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *