Luften har gått ur Atlanta Trashers

Publiken i Verizon Center hjälper Washington till sin trettionde hemmaseger för säsongen. Självförtroende, motivation och form finns hos hemmalaget som vinner mot Atlanta till 1,70 hos Fonbet.

Atlanta Trashers har gjort en relativt bra säsong men en tappad form på slutet har gjort att Atlanta missar slutspel igen. Laget saknar tunga pjäser i form av Pavel Kubina, Nik Antropov, Todd White samt Christoph Schubert sedan länge. Atlanta har 3 raka förluster.. 1 av de förlusterna kom mot nattens motståndare Washington Capitals.

Washington Capitals avslutar den här säsongens grundserie med 2 matcher hemma i Verizon Center. Trots att de leder Eastern Conference överlägset finns det motivation att hämta. Alexander Ovetjkin ligger tvåa i poängligan, endast en poäng efter Henrik Sedin, och i skytteligan är han i delad ledning tillsammans med Sidney Crosby. Han har en ypperlig möjlighet att göra mycket mål och poäng i de 2 återstående matcherna mot Atlanta och Boston, och ta hem de båda tävlingarna.

Nicklas Bäckström har 2 poäng upp till drömgränsen 100 för första gången i sin karriär. Lyckas han med den bedriften blir han blott den tredje Washingtonspelaren att nå över den gränsen. Ytterligare milstolpar finns inom räckhåll för fler enskilda spelare och för Washington som lag.
Formen är det inget fel på.. 4 raka segrar varav den senaste var på bortaplan mot Pittsburgh (6-3).

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Lör 01:05
Washington - Atlanta
1
64 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *