Giants tar revansch mot kraftigt decimerat Castleford

Huddersfield Giants åkte på en pinsam förlust senast mot Salford och har nu bra läge att få revansch för detta. Castleford saknar mängder med ordinarie och tongivande spelare och mot ett skickligt och taggat Huddersfield kommer det att bli för svårt. Jag spelar Huddersfield (-13,5) till 1,85 hos Betway.

Det var riktigt överraskande att Huddersfield förlorade med hela 30-18 borta mot Salford senast. Deras coach Nathan Brown vilade ett par viktiga spelare då men menar att de skulle ha gjort bättre ändå och att förlusten berodde på underskattning. Laget bör ha blivit rejält utskällda då och jag förväntar mig ett mycket hungrigare lag idag. Dessutom är spelare som Crabtree, Gilmour, Fa’alogo, Mason och möjligen nyckelspelaren Brett Hodgson tillbaka också.

Castleford har inte fått någon vidare start på säsongen. 7 förluster på 10 matcher och även om de har gjort en del poäng så förlorar de på grund av ett för dåligt försvarsspel. Fansen är missnöjda och laget störs rejält av skador och dålig attityd bland vissa spelare. Idag är mängder av viktiga spelare borta: Owen, Ferres, Snitch, Sherwin, Dixon, Widders m fl. Dessutom sägs det att den offensivt ovärderlige Rangi Chase och kickern Joe Westerman är avstängda av klubben efter en blöt pubrunda då de inte hade tillåtelse. Det här är en svår bortamatch i vanliga fall, men med så många bra spelare borta så kan jag inte se annat än en klar hemmaseger.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Fre 21:00
Huddersfield - Castleford
Huddersfield (-13,5)
37 kr

2 kommentarer till “Giants tar revansch mot kraftigt decimerat Castleford

  1. Ipod-Daniel den skrev:

    Mannen heter Crabtree… Nuff said

  2. John den skrev:

    Precis. Med ett sånt namn går det inte att misslyckas 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *