Hull är för dåligt för Premier League

Inget av lagen Birmingham och Hull har tagit särskilt många poäng de senaste matcherna. Ändå pluspoäng för Birmingham som nyligen spelat oavgjort mot topplagen Liverpool, Arsenal och Everton. Hull förlorade i senaste matchen mot bottenkonkurenten Burnley på hemmaplan med 4-1. Ytterligare plus för Birminghams hemmastyrka och minus för Burnleys facit på bortaplan. Skador stör bortalaget vilket är droppen som får mig att lägga mina pengar på hemmalaget i denna match. Vinst för Birmingham ger 1,77 hos Betdaq.

Birmingham ligger i ingenmansland och har i praktiken inte någon chans på Europaplatserna. Jag tror ändå de ser till att vinna den här matchen hemma på St Andrews, där de de riktigt starka. 14 raka hemmamatcher utan förlust och bara 2 förluster på hela säsongen.

West Ham innehar i nuläget den sista platsen i Premier League som innebär nytt kontrakt, 4 poäng före Burnley och Hull. Med 4 matcher kvar att spela har Hull definitivt motivation. De är dock det sämsta av alla lag i serien på bortaplan. Inte en enda seger på 17 matcher. Flera spelare i Hull saknas däribland Andy Dawson, Stephen Hunt och Kamil Zayatte.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Lör 16:00
Birmingham - Hull
1
40 kr

4 kommentarer till “Hull är för dåligt för Premier League

 1. John den skrev:

  Hmm, känns inte så spelvärd den här. Birmingham har inte vart heta på länge och Hull har allt att spela för. X kanske?

 2. Daniel den skrev:

  Du skulle ha tippat John… Du skulle även ha tagi t något av det vi talade om tidigare 🙂

  Daniel (11:35):
  under 2,5 på oss (wolves) är nog ingen dum idé
  vi lär gå in för att spela 0-0 och kanske kontra in något mål

 3. John den skrev:

  Jag får nöja mig med att jag lirade X2 i Hullmatchen på stryktipset. På väg mot 11 rätt iaf om de 2 sista går ok.

  Där passade du på att få med en prediction också. Mina chattloggar är fulla av såna med men är för blygsam för att skylta med alla dem 😉

 4. Daniel den skrev:

  Vi sätter ju självklart alla tips vi funderar på men alla kan ju inte få plats här 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *