Espanyol brukar kunna störa Barca

Att Barcelona går att spela till 1,30 och liknande känns alldeles för fjuttigt. Espanyol gör sällan nåt större väsen av sig men har fått en hel del fina resultat mot Barcelona de senaste åren. De spelar tight och fult och ett Barca som säkert har Intermatchen i tankarna är nog nöjda att få 3 poäng överhuvudtaget. Jag testar Espanyol +1,5 till 1,93 hos Pinnacle. Det blir då vinst även om Barcelona vinner med ett mål.

Man får gå tillbaka till 2006 för att hitta senaste gången Barcelona har vunnit med mer än ett mål mot Espanyol. På Espanyols hemmaplan har det bara skett 2 gånger sedan 1994 (båda gångerna 2003). Espanyol spelar rätt tight och är uddlöst framåt i vanliga fall, men när det är dags för derby så spelar det mindre roll. De lär slita som djur och Barca får vara på hugget om de ska få med sig en vinst här. De har match borta mot Inter i veckan och man undrar lite hur det påverkar dagens match. I vanliga fall spelar Barca lite mindre äventyrligt på bortaplan och med tanke på hur Espanyol kommer gneta och foula så kan det bli en tight och målsnål affär. Ett plus för hemmalaget är också att målvakten Kamenis röda kort blev indraget så han kan spela ikväll. Det är en skicklig keeper som inte sällan gör matchvinnande insatser.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Lör 20:00
Espanyol - Barcelona
Espanyol (+1,5)
39 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *