Newcastle och Manchester United vinner

Wolverhampton var, trots förlust, det bättre laget mot Bolton och de skapade mängder med målchanser.. boll-uslingen ville dock inte leta sig in i mål. 2 raka matcher utan mål framåt nu för Wolves och jag tror att de kan bli 3. Manchester United kommer nämligen på besök på lördag eftermiddag. Manchester United, som vann sin första titel i förra veckan när Aston Villa bortabesegrades i ligacupfinalen, är på jakt efter nästa.

I morgon fortsätter kampen om Premier League-titeln där Chelsea leder tabellen strax före Manchester United och Arsenal. Manchester United har inte råd att tappa poäng i morgon och gör det inte heller. En del spelare saknas för bortalaget däribland skadade Owen Hargreaves och Michael Owen. Det ska ändå inte vara några problem då truppen är bred och en viss Wayne Rooney går på vatten..

I den engelska andradivisionen återstår det bara en nolla kvar att spräcka. De noll förluster Newcastle har på St James Park. Newcastle är även det laget som gjort mest mål och släppt in minst på sin hemmaplan. Morgondagens besökare Barnsley har 2 raka vinster mot Cardiff och Blackpool, men kommer få det oerhört tufft att rå på Newcastle i deras borg.
I hemmalaget är Lövenkrands, Enrique och Butt tillbaka i spel.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Lör 16:00
Newcastle - Barnsley
1
24 kr
Lör 18:00
Wolverhampton - Manchester United
2
53 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *