Bradfords offensiv räcker inte till mot Wigan

Wigan Warriors är nu uppe i 4 vinster av 4 efter att ha krossat Catalans förra veckan med hela 58-0. Inte lika ljust i Bradford där coachen McNamara har blivit hårt kritiserad. Laget har inte imponerat och även om det har sett aningen bättre ut på slutet så är det klasskillnad mellan lagen. Jag tippar Wigan (-6) till 1,90Bet365” href=”http://www.bet365.com/home/default.asp?” target=”_blank”>Bet365.

Wigan har imponerat på alla sätt och vis hittills. De har varit riktigt svårpenetrerade bakåt och har bara släppt till 6 tries totalt (varav 4 av dem kom mot Warrington som också startat fint). Offensivt har de poäng i sig över hela laget så det finns inget enkelt sätt att stoppa dem. Nu är även Paleaaesina och Hansen tillbaka i laget för att ge dem alternativ. Är de bara fokuserade och taggade nog så ska de vara för bra både offensivt och defensivt för Bradford.

Ett av Bradfords största problem är att göra tillräckligt med poäng. De har bara klarat över 12 poäng i en match hittills och ynka 7-0 mot bottenlaget Salford senast imponerar inte alls. Får Wigan en try tidigt så kan matchen rinna iväg från dem och det blir svårt att ta sig in igen. Gör bara Wigan det de ska så ska Bradford inte få många tries ikväll.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Fre 21:00
Bradford - Wigan
Wigan (-6)
38 kr

2 kommentarer till “Bradfords offensiv räcker inte till mot Wigan

  1. Daniel den skrev:

    20-0 till Wigan efter första halvlek. Efter det vette fan vad som händer. Bradford vinner andra halvlek med 22-0 och matchen slutar 22-20. Galet…

  2. John den skrev:

    Det var riktigt oväntat. Wigan kontrollerade matchen helt i första halvlek men Bradford måste ha dopat sig i pausen eller nåt. Tungt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *