Inget stoppar Bayern München

Bayern München gick efter vinsten mot toppkonkurenten Hamburg i förra omgången förbi Bayer Leverkusen upp i ensam serieledning. Det är första gången på hela säsongen som de leder ligan. Bayern München har en makalöst bra form med 15 segrar på de senaste 16 matcherna. I julas tog man tog sig vidare i Champions League genom att köra över Juventus på bortaplan, vinst med 4-1. FC Köln med 3 spelare skadade är inget lag som ska komma i vägen mellan Bayern München och fortsatt serieledning. Tvåan spelas till oddset 1,49.

Det ska mycket till om Valladolid ska besegra Athletic Bilbao på bortaplan. Ett oavgjort resultat är dock inte omöjligt. Valladolid är ett snålspelande lag, framför allt på bortaplan. Få gjorda mål, få insläppta mål och många lika resultat understryker denna tes. Faktum är att Valladolid är det lag i hela serien som har spelat flest oavgjorda matcher. Ett bra hemmalag med bra form som Athletic Bilbao ska ändå ha stora möjligheter att ta 3 poäng i denna match. Ettan spelas till oddset 1,74.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Lör 15:30
FC Köln - Bayern München
2
50 kr
Sön 19:00
Athletic Bilbao - Valladolid
1
50 kr

2 kommentarer till “Inget stoppar Bayern München

  1. John den skrev:

    1,49 känns snålt på Bayern. Speciellt utan Ribéry & Robben och när de spelar CL i veckan. Det kan bli kämpigt

  2. Viktor den skrev:

    Svenska spel hade typ 1,37 på Bayern München så det vart förhållandevis bra ändå. Kölns mål var tydligen en tabbe av Bayerns målvakt.. sen fick Bayern ett mål tveksamt bortdömt. Med lite mer flyt hade den här suttit!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *