Washington vinner enkelt mot Tampa Bay

Washington har inte förlorat på hemmaplan sedan 2009 och jag tror knappast att Tampa Bay är överlyckliga över att möta dem två gången den närmaste tiden, i Washington. Ettan får vi till oddset 1,60 vilket inte är skithögt men jag tycker att tipset känns så klockrent.

Nu ska vi ha i åtanke att Tampa Bay nästan har förstört för mig förut när jag trott att tipset varit en bank. Jag säger nästan eftersom lyset i hallen felade innan matchen var slutspelad. Tur för mig då. Nu möter de Washington som har varit stekheta hela säsongen. Nu har de bytt till sig lite backstyrka också. Vad ska kunna stoppa dem i år?

De vann första matchen tillbaka från vilan mot Buffalo. Matchen blev målsnål vilket inte är konstigt med tanke på Buffalos styrka bakåt där de har Ryan Miller som sista utpost. Starkt ändå att vinna med 3-1 på bortaplan mot ett av de bästa lagen i NHL.

Tampa Bay har inte rosat marknaden under säsongen och inte heller historiskt mot detta lag i Washington. De har förlorat de sex senaste matcherna i huvudstaden. Tampa sätter sina hopp till att St Louis och Lecavalier kan dyrka upp motståndarna för målskytten Stamkos. Det är dock alldeles för vagt att ha så få tongivande spelare och det lär inte räcka i denna match.

De flesta bolag dumpar just nu sina odds på denna matchen till under 1,60 så det gäller att vara snabb.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Fre 01:00
Washington Capitals - Tampa Bay
1
61 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *