Detroit är tillbaka på allvar

Detroit Redwings vann övertygande med 5-1 i torsdags mot Minnesota, precis som jag tippade. 4 av lagets 5 mål i den matchen gjordes av svenskar vilket är skoj! Nattens motståndare Buffalo Sabres har också nyligen spelat mot Minnesota, nämligen så sent som igår. Buffalo var inget vidare och Minnesota kunde vinna med 3-2.

Detroit har tidigare under säsongen varit drabbade av skador på flera nyckelspelare.. Johan Franzen, Thomas Holmström med flera.. men är nu skadefria och rejält på gång! Jag tror trenderna fortsätter med ny vinst för Detroit och ny förlust för Buffalo. Buffalo är svagt på bortais. Sbobet betalar 1,96 för Detroitseger.