Stormatch i holländska ligan mellan PSV och Ajax

Ajax möter PSV i en riktig klassiker i dag klockan 16:30 och som vanligt tror jag att det kommer att bli målrikt. Det är svårt att hitta en säker vinnare. 188bet get mig 1,77 på att det blir 3 mål eller fler i matchen. Taget…

Ajax och PSV ligger som vanligt med i toppen av holländska ligan. Just nu huserar PSV på platsen över laget från Amsterdam och behöver segern här för att sätta mer press på sina konkurrenter. Lagen är ganska jämna men PSV har lyckats hålla nere poängförlusterna mot sämre motstånd lite bättre. Lagen i Holland satsar inte speciellt mycket på försvar och spelar oftast 4-3-3. Nu är båda lagen som är på plan väldigt bra offensivt men försvaren har knappast blivit bättre. Det borde utan problem bli 3 mål eller fler.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Sön 16:30
Ajax - PSV
Över 2,5 mål
53 kr

2 kommentarer till “Stormatch i holländska ligan mellan PSV och Ajax

  1. John den skrev:

    Det känns som ett tredje mål är på väg. Öppen match de gånger jag tittade. Och precis när jag skriver det så blev det 3-0.. 🙂

    Emanuelsons mål var riktigt läckert btw. Längesen jag såg ett skott som gick så klockrent i krysset.

  2. Daniel den skrev:

    Missade detta totalt men såg när det blev 3-0. Skönt att det finns lag man kan lita på 🙂 Jobba in Man City nu också!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *