Nottingham vandrar i väg med segern

Åter igen tippar jag denna match men jag tror som sagt att Nottingham är starkare vilket gör att oddset på tvåan är väldigt spelbart. 2,40 bjuder Expekt” href=”http://media.expekt.com/affiliates/redirect.aspx?pid=43940&bid=1872″ target=”_blank”>Expekt på och det hoppar jag på omedelbart.

Redan skrivit lite om lagen men kan ju alltid ta upp lite mer om formen. Doncaster har ingen jättebra form. Det är ett lag som oftast inte spelar dåligt men kan bara inte få med sig resultat. Så är det för lag som är i botten och spelar på små marginaler. Jag vet…. jag håller på Wolves. De kommer behöva att allt går rätt för att de ska kunna få med sig ett bra resultat här och det tror jag inte på. Nottingham är nog för starka och deras form är överlag bra. Bortaplan kan sätta käppar i hjulet men det är en vinkel av deras spel som de måste slipa bort om de ska utmana lagen ovanför. 5% spelas på tvåan

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Lör 16:00
Doncaster Rovers - Nottingham Forest
2
52 kr

2 kommentarer till “Nottingham vandrar i väg med segern

  1. John den skrev:

    Det luktar lite X då Forest är på nergång. Men ska några vinna blir det nog dem.

  2. Daniel den skrev:

    hade draw no bet lite i tankarna men jag gamblade lite mer. Känns rätt och tittar jag på det från flera vinklar så ser det rätt ut. Kanske känns helt annorlunda om någon timma

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *