Wolves vill verkligen vinna

Jag vet att jag av alla borde verkligen inte tippa på Wolverhampton Wanderers Football Club då jag så ofta har fel. I dag hoppas jag att mitt förstånd har vunnit när jag tippar på dem mot Crystal Palace i FA-cupen. Wolves vill nog verkligen vinna den här matchen efter debaclet mot Wigan förra veckan. Ettan hittas till 2,08Pinnacle.

Wolves har haft problem med målskyttet den här säsongen och framför allt så har skyttekungen Sylvan Ebanks-Blake haft stora problem med att få bollen förbi burvaktaren och sedan innanför stolparna. Lägen har inte saknats och hade han suttit sitt jätteläge mot Wigan i första halvlek så hade nog utgången av den matchen varit mycket annorlunda. Wolves är inte bara dåliga utan har otur också. Vid Wigans första mål är domaren i vägen för David Jones när han ska blocka skottet. Så är det när man är i botten av tabellen. Mick har snackat om att han kommer ställa upp med bästa laget. Det sade han senast mot Tranmere också men nu menar han de nog. Nu spelas matchen hemma på Molineux vilket ger bättra förutsättningar än i förra omgången. Wolves med vilja och klass vinner mot ett svårspelat Crystal Palace.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Lör 16:00
Wolverhampton - Crystal Palace
1
50 kr

4 kommentarer till “Wolves vill verkligen vinna

 1. John den skrev:

  Du satsar på Wolves igen asså.. då lär vi ha bra chans att knappa in på dig 🙂

  Jag hade inte vågat tippa på dem, snarare på att Palace lyckas få med sig nåt. Men oddset är ändå ok på ettan

 2. Daniel den skrev:

  Det är ju Wolves vi pratar om så man vet ju inte hur det slutar. Tror att vi kommer att gå in för matchen och borde ha en god chans.

 3. John den skrev:

  Är det här jag borde skriva ”vad var det jag sa”? 😉

 4. Daniel den skrev:

  Du får säga vad du vill men i slutet på dagen är det ändå jag som går plus totalt och leder….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *