WBAs tur att vinna mot Newcastle

Nu är det FA-cup och som vanligt vid cuper är det svårt att förutse vad det är för lag som kommer ställas upp. I ligacupen tippade jag mycket rätt emot dem då Peterbrough slog ut skatorna till ett saftigt odds. Nu är oddset inte lika bra då West Brom är ett mycket bättre lag men helt klart spelbart. Oddset 2,41 hittas på Pinnacle men även andra spelbolag har mycket fina odds på hemmaseger.

Lagen möttes så sent som i lördags och då slutade matchen 2-2 men kunde ha slutat med många fler mål. West brom tycker säkert att de förtjänade mer än ett poäng från matchen och kommer vilja vinna i dag för att rätta till det. Även om det inte handlar om poäng här betyder en seger mycket för självförtroendet. Wba borde ställa upp med så gott som bästa laget medan Newcastle normalt sett matchar några juniorer när det blir cup-spel. Även om de inte skulle göra det så skulle hemmasegern vara helt klart spelvärd.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Lör 16:00
West Bromwich - Newcastle
1
71 kr

3 kommentarer till “WBAs tur att vinna mot Newcastle

  1. John den skrev:

    Den här kan mycket möjligt gå in. Jag kan inte se oss vinna idag, får hoppas på X och omspel. WBA om några borde vunnit senast och vårt försvar (och vårt långsamma mittfält) hade svårt att stå emot deras fina bolltrill.

  2. Daniel den skrev:

    2-0 i halvtid efter mål av Jonas Olsson och Dorrans. Jobba på nu WBA!

  3. John den skrev:

    4-2 och vi blev bortspelade lät det som. Hade domarna emot oss men fötjänade väl inte mycket ändå. Satt fint till det oddset.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *