Förstärkt Sunderland möter ett Pompey i kris

Det är inga roliga tider för Portsmouths fans. Klubben har länge skötts amatörmässigt och det är ett stort frågetecken över vad som kommer hända med klubben. Den röran Pompey befinner sig i, kombinerat med att Sunderland får tillbaka flera viktiga spelare, gör att jag inte kan låta bli att spela på Sunderland till fina 2,89 hos Pinnacle.

Som om inte Pompey hade nog med problem på planen, nu har även de ekonomiska bekymmerna ökat ännu mer. Fansen kommer demonstrera mot hur klubben sköts idag och frågan är om lika många som vanligt är motiverade till att komma till själva matchen när läget är som det är.

Spelarna har erkänt att det som händer utanför planen har påverkat dem och det är inte mycket som är ljust nu. En av deras bästa spelare i höst, O’Hara, har avslutat sitt lån och Yebda, Belhadj, Kanu och Dindane är nere i Angola. Det är inte mycket kvalité kvar i laget och Boateng får stå för det mesta kreativa. Frågan är hur mycket som satsas på cupen nu när ligan bör vara prioritet #1.

Det är inte så mycket glada miner i Sunderland heller just nu, men de har i alla fall fått flera goda nyheter inför matchen. Stabile Turner stärker försvaret efter sin långa avstängning och Reid, Cattermole, Richardson och Gordon är tillbaka från skada. 2-7 mot Chelsea senast var pinsamt mycket och ofta brukar lag komma tillbaka med en jäkla anamma efter såna insatser (som t ex. Wigan efter deras 1-9 mot Spurs). De har mer kvalité i laget, men eftersom de vinner så sällan borta så blir det en låg insats på dem.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Lör 16:00
Portsmouth - Sunderland
2
25 kr

3 kommentarer till “Förstärkt Sunderland möter ett Pompey i kris

  1. Daniel den skrev:

    Du ger många valid points. Ser bra ut för ettan och oddset är lite väl högt. Pinnacla används mycket i dag

  2. John den skrev:

    ..och där ser man varför jag inte vågade satsa mer på tvåan. Tappad ledning mot det laget Pompey ställer upp med?! Utaka får spela för en gångs skull och gör 2 mål. Inte direkt imponerande.

  3. Daniel den skrev:

    Efter 0-1 trodde jag definitivt att den skulle gå in.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *