Sevärt Milano-derby att vänta

Äntligen derbydags i Milano och Milan har chansen att både ta revansch för 0-4 i förra derbyt och ta in på Inter i titelstriden. Det är en match det har snackats om länge i Italien och jag tror inte att vi kommer bli besvikna på underhållningsvärdet. Jag spelar över 2,5 mål till 1,98 hos Pinnacle.

Milan är i kanonform nu och har bara förlorat en gång sen september. Leonardo har fått spelet att funka fint med sitt offensivt inriktade 4-3-3 och de öser in mål just nu. Ronaldinho är äntligen het igen och han har lyckats näta 6 gånger på de 3 senaste matcherna. Defensiven har dock prioriterats bort lite väl mycket ibland och de har släppt in lite billiga mål. Idag är Oddo och Zambrotta borta och Nesta är tveksam till start. De lär nog inte ställa upp med en för skräckinjagande backlinje, och Inter kommer säkert att hitta sätt att utnyttja detta.

Inter har inte imponerat lika mycket det senaste och har flera viktiga spelare som Stankovic, Eto’o, Chivu och Motta borta. Men som vanligt med ett lag styrt av Mourinho så är de äckligt bra på att få med sig resultat ändå. Försvaret, som har släppt in 5 mål på de senaste 2 matcherna, får vara mer på hugget om de inte vill bli straffade av Milans offensiv. 6 av de 7 senaste derbyna har slutat med minst 3 gjorda mål och chansen är god att det händer igen.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Sön 20:45
Inter - AC Milan
Över 2,5 mål
50 kr

10 kommentarer till “Sevärt Milano-derby att vänta

 1. Viktor den skrev:

  Tänkte tippa exakt detta spelet, men han inte till en dator i tid.. lite tjatigt och tippa samma =P

 2. John den skrev:

  Kör du med annars. Om du inte vill slippa det otacksamma jobbet att försöka undvika skriva det nån annan redan tagit upp. Tror du starkt nog på tipset så kanske det är värt det 🙂

 3. Daniel den skrev:

  John har ju härmat mig förut 😛 Eller var det tvärtom?

 4. John den skrev:

  Härma har sånt dåligt klang. ’Vara inne på samma spår men publicera vid olika tillfällen’ låter bättre 🙂

 5. Daniel den skrev:

  Jag hoppas på 1-0 till Inter idag… Är det bara jag?

 6. Daniel den skrev:

  Sjukt i slutändan att det inte blev fler mål. Galet med chanser i slutet. Straffen gjorde det extra surt för tipparna bedömt. Men kom ihåg att Elfenbenskusten var vidare med en minut kvar. Just nu ligger de under i förlängningen.

 7. John den skrev:

  Det var en sån där dag bara.. Gillade inte att matchbilden ändrades då Sneijder åkte ut men det hade nog inte gjort nån större skillnad ändå. Milan var inget vidare och hade för lite gubbar i boxen.

 8. Daniel den skrev:

  Huntelaar bra val framför Pippo? Jag trodde nog att K-J skulle kunna knoppa in något. Inzaghi har ju dock en legendarisk målkänsla. Grym på att filma också

 9. John den skrev:

  Jag hade satt in Pippo istället för Abate rätt tidigt. Sån målkänsla tappar man bara inte. Huntelaar var ju iofs rätt nära men Julio César är ett monster

 10. Daniel den skrev:

  Matchens lirare får jag nog utnämna Julio till. Ganska avgörande även om det var 2-0 länge

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *