Tyskland skickar Sverige ut ur Handbolls-EM

Sverige måste vinna ikväll i Handbolls-EM för att undvika att åka ut ur 1:a gruppspelsfasen. Tyskland har mer spetskvalitéer och vinnarmentalitet i laget och bör vara för starka för svenskarna. Tyskland tippas till 1,88William Hill.

Tyskland ligger också risigt till och har inte vunnit i turneringen ännu. Senast mot Slovenien fick de en usel start, men visade enorm vilja som till slut fick oavgjort, 34-34. De hade fint momentum i slutet och hade det bara funnits mer tid så tror jag att de hade vunnit matchen. Idag får de däremot chansen att fortsätta där de slutade och de vet att de behöver en vinst idag för att undvika ett fiasko. De lär ha mycket stöd på läktaren och de kan möjligen också få fördel med domsluten, då många önskar att en stor handbollsnation som Tyskland håller sig kvar i turneringen.

Sverige gjorde det bra defensivt mot Polen men saknar spets framåt. Tyskland fungerar inte helt som ett lag ännu men har vassare offensiva spelare, och som så ofta en grym vinnarinställning. Tyskarna bör vinna detta.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Fre 18:15
Tyskland - Sverige
1
44 kr

3 kommentarer till “Tyskland skickar Sverige ut ur Handbolls-EM

  1. Jag är rädd för att du har rätt… Tyvärr hinner jag inte se matchen som kan vara Sveriges sista men hoppas att de kommer ingen och vinner.

  2. Daniel den skrev:

    Rädd är jag inte. Ganska säker. Nästan så att du skulle ha smaskat på med en hundring.

  3. John den skrev:

    Ni hade rätt gubbar, men det blev rätt tight ändå

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *