San José vinner mötet med Anaheim

Detta är ett möte mellan två formstarka lag men klassen talar för att San José tar hem det. Det är inte bara jag som tror detta. Oddsen talar sitt tydliga språk då de är nere i låga 1,66 på vissa bolag. Jag skulle aldrig tippa en NHL-match med det oddset men som tur är så erbjuder ju Ladbrokes 1,80 vilket är mycket godtagbart med en saftig insats.

San José är glödheta just nu efter bland annat 9-1 mot starka Calgary Flames. Thornton har siktet inställt på Sedin i toppen av poängligan som spelar nästan samtidigt i Vancouver. Mot just Anaheim har Sharks vunnit 4 raka matcher denna säsongen och har ett stort psykologiskt övertag. Anaheim har varit bra den senaste tiden men inte lika imponerande. Anaheim saknar också Selänne och Koivu vilket inte hjälper trots att de spelat bra utan dem. Om inte San José får heliumskalle efter de senaste resultaten så vinner de. Jag satsar 8% av kassan på ettan.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Fre 04:30
San José Sharks - Anaheim Ducks
1
84 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *