Taggat och formstarkt Färjestad vill segra inför rekordpublik

Färjestad har hittat formen med tre raka segrar och när ojämna Frölunda kommer på besök så kan det mycket väl bli en till. Färjestad spelas till 2,00Unibet” href=”http://adserving.unibet.com/redirect.aspx?pid=20292&bid=8128″ target=”_blank”>Unibet.

Frölunda blandar och ger mycket den här säsongen. En usel insats i 1-3-matchen mot Brynäs nyligen följdes upp av en mycket förbättrad insats som ledde till 4-3 mot Linköping. Ska man följa det mönstret så är det väl dags för en mindre bra insats mot FBK? Frölunda har inget bra bortafacit och har inte vunnit många gånger i Karlstad de senaste åren.

Rekordpublik väntas i Karlstad och nu lär hemmalaget vara taggade till att få revansch för rekordmatchen utomhus i Göteborg senast, då de förlorade med 1-4. Självförtroendet bör vara bra efter tre raka segrar. Nyförvärven Dick Axelsson och Lubos Bartecko fick båda göra mål senast och konkurrensen bland forwardsen har ökat fint. Nu måste de visa att de vill spela ännu mer än tidigare. Färjestad ska ses med god chans idag.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Lör 16:00
Färjestad - Frölunda
1
50 kr

4 kommentarer till “Taggat och formstarkt Färjestad vill segra inför rekordpublik

  1. Daniel den skrev:

    Bra tips. Hade jag varit vaken i tid så hade jag nog kunnat tänkt mig att reka denna

  2. John den skrev:

    Nu ångrar du väl allt att du låg och slöade? Ni drack för länge igår. Guldstjärnan passar in bättre bredvid mitt namn, tycker du inte? 🙂

  3. Daniel den skrev:

    ha 🙂 Den guldstjärnan är min igen. Där den hör hemma min vän.

  4. Det blev fiskbullar med indiansmak för vargen igår!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *