Sällan ’clean sheets’ när Ipswich och Coventry möts

Ser man på statistiken så har möten mellan Ipswich och Coventry på Portman Road slutat med mål för båda lagen de senaste sju ligamötena. Ipswich har tagit ledningen ofta på slutet men är väldigt kryssglada. Båda lagen gör mål testas till 2,00Unibet” href=”http://adserving.unibet.com/redirect.aspx?pid=20292&bid=8128″ target=”_blank”>Unibet.

Publiken på Portman Road har inte fått sett så många målfester den här säsongen, trots att Ipswich har skjutit flest skott i ligan. Men på senare tid har laget lyckats bättre framåt, som 3-0 mot QPR och 3-1 mot Blackpool visar. De har tagit ledningen i de fem senaste matcherna men har en tendens att tappa dessa. Hela säsongen har deras största problem varit att de kryssat alldeles för mycket.

Nu möter de ett Coventry som åkte ut på ett riktigt snöpligt sätt mot Pompey i FA-cupen i veckan. Mokoena avgjorde i sista minuten i förlängningen. Tungt både mentalt och fysiskt, men nu får de tillbaka båda nyförvärven Deegan och Baker som inte kunde spela då. Ett plus till är att Best och Clingan verkar kunna spela trots skadekänningar. Deras lag börjar se intressant ut och de ska allt kunna göra åtminstone ett mål idag.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Lör 16:00
Ipswich - Coventry
Båda lagen gör mål
50 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *