Bari och Inter borde kunna få in mål

Bari och Inter spelar i kväll i en match som borde bli intressant att titta på. Inter spelar sällan en match utan att åtminstone göra ett mål och Bari är i helt okej form just nu. Att båda lagen gör mål ger mig 2,02 just nu på Unibet” href=”http://adserving.unibet.com/redirect.aspx?pid=20292&bid=8128″ target=”_blank”>Unibet så snabba er.

Bari spelar ganska bra just nu men släpper in alldeles för mycket mål. Inter spelar dock normalt ganska tight bakåt men senast släppte de in hela tre mål mot Siena. Kanske kommer de stänga till ordentligt nu eller så har magin släppt lite kring deras försvar. Jag tror och hoppas på det senare och Bari är nog ett lag som skulle kunna få hål på dem. Framförallt på hemmaplan.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Lör 20:45
Bari - Inter
Båda lagen gör mål
102 kr

4 kommentarer till “Bari och Inter borde kunna få in mål

 1. John den skrev:

  Tipset ser inte dumt ut. Är också inne på att Bari kan störa. De har vart starka hemma det senaste.

 2. Daniel den skrev:

  Skönt att se målen trilla in. Var lite orolig efter 0-0 i halvtid.

 3. John den skrev:

  Jag kollade lite på matchen men allt började hända när jag gick på toa i 10 min. Genom väggen kunde jag höra hur kommentatorerna inte kunde sluta skrika och när jag kom tillbaks stod det 2-1. Såg ut som en sån där dag då de aldrig får in en boll annars.

 4. Daniel den skrev:

  10 minuter? Det måste ha varit en redig dumpning. Du får tacka din tarmar från mig

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *