Racing har bra läge att ta ny seger mot Valladolid

Racing har fin form och har även börjat vinna hemma nu i ligan. De brukar trivas bra mot Valladolid och chansen till en ny seger känns stor. Racing finns till 2,00 hos William Hill.

Racing hade det tungt hemma i början på säsongen men mötte samtidigt en del bra bortalag som Valencia, Barcelona och Athletic. Nu har de däremot två raka segrar hemma, som båda kommit mot bottenlag (Tenerife och Xerez). Vill de undvika att blanda sig i bottenstriden så vore det en bra idé att ta 3 poäng mot ett mediokert Valladolid, som fick stryk med hela 0-4 hemma mot Atlético senast. Racing däremot tog en riktigt fin seger borta mot Sevilla, där Canales gjorde båda målen. Han har nu gjort 4 mål på 10 matcher och ser ut som ett fint framtidslöfte för dem.

Valladolid känner sig nog inte för självsäkra idag; de har förlorat 5 av de 6 senaste ligamötena mot Racing och har förlorat 3 raka matcher i Santander. Nivaldo och Pele är dessutom avstängda, Alvaro Rubio har ryggproblem och Manucho är nere och lirar i Angola. Racingseger känns troligt!

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Sön 17:00
Racing - Valladolid
1
50 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *