Arsenal kan man lita på om man vill se mål

Arsenal möter Bolton i en match som kommer att bli intressant att följa. Owen Coyles första match som befälhavare över Elmander och grabbarna. Klockan 19:00 börjar den och jag förväntar mig mål, mål och åter mål. Åtminstone 3 stycken utav dem. Jag tippar på över 2,5 mål på Bwin till oddset 1,80

Arsenal kan man oftast lita på när man vill se målrika matcher. Statistiskt sett  slutar 8 av 10 matcher de spelar med 3 mål eller fler. I år trodde många att de skulle få problem då de verkade sakna någon riktig målskytt som Adebayor. Det har de löst genom att flera andra tagit på sig manteln som nödvändigtvis inte är anfallare. Arshavin och Fabregas är bland de giftigare och med Eduardo tillbaka så lovas det mål.

Bolton där Owen Coyle numer är tränare vill säkert starta positivt och backar säkert inte hem. Han har med Burnley visat att han inte tror på ”Drillo-fotboll”. Det borde öppna upp för Arsenal och om Bolton kan få en balja också så ser det bra ut.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Sön 17:00
Bolton - Arsenal
Över 2,5 mål
50 kr

1 kommentar till “Arsenal kan man lita på om man vill se mål

  1. Daniel den skrev:

    Man kan tydligen inte alls lita på dem. Fyyy Wenger och co

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *