Washington har fått tillbaka formen och flytet

NHL handlar oerhört mycket om form och det lag med bäst form vinner normalt sett. Just nu ser Washington starka ut. Med form och klass med sig så vinner man mot Flyers till oddset 1,98 på Betsson” href=”https://www.betsson.com/web/sv/sportsbook/?” target=”_blank”>Betsson.

Washington bytte bort sin kapten till Columbus och efter det tappade de totalt formen. De fick till och med ändra om i superkedjan med Bäckström, Semin och Ovechkin. Nu verkar de har kommit underfund med sig själva och accepterar Ovechkin som ny kapten. Hans målproduktion har minskat men spelar fram till allt mer och skapar kanske mer åt andra spelare än tidigare. Just nu ser de starka ut.

Flyers har haft sin period av form och nu förlorade de senast mot Toronto. Ofta när ett lag förlorar efter en del vinster så tappar de farten lite. De har dock 24 timmar mer vila i kroppen men tror inte att det gör så mycket då de också fått resa mycket den senaste tiden. Washington hade också en enkel uppgift då de besegrade just Toronto med 6-1.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Sön 21:00
Washington Capitals - Philadelphia Flyers
1
49 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *