New Jersey Devils leter efter tre raka nollor bakåt

New Jersey Devils har aldrig nollat motståndarna tre gånger i rad hemma men nu har de verkligen chansen. Med Brodeur i sin livs form och bottenlaget Tampa på andra sidan så ser det ut som att det kanske går. De är i bra form och tar hem segern till oddset 1,83 på Ladbrokes.

Inga matcher är lätta i NHL och Tampa Bay ska inte underskattas. De har en helt okej form just nu men de segrar de har har de tagit mot överkomliga motståndare. Det enda som sticker ut är segern mot Penguins men de är i usel form just nu och segern ska inte överskattas. De har inte samma klass och bredd och förlorar mot ett hemmastarkt Devils med Elias i spetsen. Jag rekommenderar en insats som ligger mellan medel och hög.

Kommer att hålla koll på hur det går för Bergfors som har haft en riktigt bra rookie-säsong.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Tillbaka
Lör 01:00
New Jersey - Tampa Bay
1
65 kr

7 kommentarer till “New Jersey Devils leter efter tre raka nollor bakåt

 1. Daniel den skrev:

  Devils dominerar totalt. 11-1 i målchanser men 0-1 är ställningen efter en ”soft” utvisning.

 2. Daniel den skrev:

  13-4 i målchanser. 0-3 står det dock. Otroligt

 3. Daniel den skrev:

  Efter 3-0 till Tampa Bay så var jag så jäkla sur att jag bara var tvungen att göra något… New Jersey ska vara glada att jag lyckades avbryta matchen för dem

 4. John den skrev:

  Hehe, det var du som hackade in i deras system. Jag tänkte annars säga vilket flyt du hade 🙂

  • Viktor den skrev:

   Matchen mellan Tampa Bay och New Jersey i natt drabbades av ett elfel och kunde inte spelas färdigt.

   Bortalaget Tampa ledde med 3-0 när ljuset försvann. Domaren väntade i 40 minuter innan beslutet togs att skjuta upp matchen till ett senare tillfälle.

   Det var första gången på fyra år som en match avbröts i NHL. När den ska spelas är inte bestämt men den kommer att återupptas där den slutade, 9.12 in i andra perioden.

   Loui Eriksson var ensam svensk om att göra mål. Han bidrog med 2-2-målet, hans 18:e för säsonogen, när Dallas besegrade New York Islanders med 4-3.

 5. Daniel den skrev:

  don’t tell anyone

 6. Daniel den skrev:

  40 minuter är en grov underskattning av tiden. Enligt sändningen så var den försenad i minst en timme och då hade ännu inte ett beslut tagits. Tror att det var närmare två timmar som det tog. Problemen löstes 5 timmar senare (01:00 lokalt) enligt hemsidan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *