Buffalo borde vinna mot håglöst Toronto

Jag tipsade en kompis häromdagen om att tippa på Flyers mot Toronto och den gick mycket riktigt in. Toronto är helt enkelt oerhört håglöst. Det är något som Buffalo borde kunna utnyttja. Höga 1,91 bjuder Ladbrokes i dag. Taget!

Toronto ser inte bra ut alls just nu. De lyckades i och för sig ta en seger mot Florida Panthers men varken innan det eller efter har de lyckats med särskilt mycket. De har ingen förstamålvakt även om de hoppas på Gustavsson (som släppt in tre mål mot Buffalo samtiliga möten hittills). Hagman har helt kommit av sig och huserar stundtals i fjärdekedjan. Kessel har jag inte ser mycket utav när han spelar. Avgjorde mot Florida var Ponikarovsky i tredjekedjan. När man inte har en förstakedja som fungerar så blir det svårt. Fråga Washington…

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Lör 01:30
Buffalo Sabres - Toronto Maple Leafs
1
59 kr

2 kommentarer till “Buffalo borde vinna mot håglöst Toronto

  1. Daniel den skrev:

    3-0 för buffalo inför den tredje perioden och det ser bra ut. Sedan gör de som de så ofta gör, backar hem och hoppas att miller håller borta pucken. Det var power play för toronto hela sista perioden och ändå var det inte en enda utvisning. Sånt gör mig tokig. In gick det ändå till slut

  2. Daniel den skrev:

    Nu ska jag sova. Daniel out

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *