Forest har bra chans att förlänga sin förlustfria svit

Nottingham Forest har fortfarande inte förlorat en bortamatch i ligan och jag tror inte att de förlorar Midlands-derbyt mot toppkonkurrenterna West Bromwich heller. De är fruktansvärt tighta bakåt och har kvalitéer nog till att även kunna slita med sig en trepoängare. X2 på Forest finns till fina 2,10William Hill.

Nu har det gått nästan 8 timmars spel sedan Forest släppte in ett ligamål senast. De har ett oerhört säkert försvarsspel som är en stabil grund till deras spel. Tack vare detta har de inte förlorat på 17 matcher. Borta har de 3 vinster och 9 oavgjorda, med den låga målskillnaden 10-7. De har lyckats få med sig poäng från många skickliga hemmalag och West Brom, som blandar och ger hemma, får vara på topp om de ska ta en vinst.

Förutom att det är ett derby (de är inte de största rivalerna men ändå) så är detta en viktig match i jakten på en automatisk uppflyttningsplats. Båda lagen vill gärna inte förlora och det bör bli tight. Det kan bli en matchbild som passar Forest. I höstas vann West Brom bortamötet med 1-0 och det är dags att ta revansch. De senaste 4 ligamötena har vunnits av bortalaget och det kan mycket väl hända igen också.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Fre 20:45
West Bromwich - Nottingham Forest
X2
72 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *