HV71 mot Djurgården i Stockholm

HV71 hade inga problem med Rögle senast vilket inte var förvånande. Det var väntat att de skulle studsa tillbaka från sin förlust mot Linköping med stil. Nu möter de Djurgården borta och jag tror de fortsätter att vinna. Unibet” href=”http://adserving.unibet.com/redirect.aspx?pid=20292&bid=8128″ target=”_blank”>Unibet bjuder på 2,60 för tvåan och det tar jag men en medelstor insats.

HV71 har ett riktigt bra lag som vanligt och trots att de saknar några spelare i dag så är de ett bättre lag än Djurgården. Det har dock varit tuffare för dem på skadesidan tidigare under säsongen. Det är knappast något ovanligt. Vinsten mot Rögle borde ha gett lite blodad tand och de borde vilja fortsätta vinna. Förra året lade Förjestad grunden till sm-guldet efter jul. HV71 skulle må bra utav att hitta formen nu.

Djurgården har blandat lite under säsongen och har tappat lite fart efter en  stark period. Jag tror att ”hv-blå” kan utnyttja detta i dag. Som bra lag brukar göra. Tvåa.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Mån 19:00
Djurgården - HV71
2
50 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *