Azerbajdzjans udda gäng imponerar i Futsal-EM

Turneringsdebutanterna Azerbajdzjan har överträffat förväntningarna hittills i Futsal-EM och är nu i kvartsfinal. Nu möter de gamla stormakten Ukraina som fortfarande är ett duktigt lag, om än mer ojämnt nu. Jag tippar på att Azerbajdzjan kniper ännu en vinst till 2,10Betway” href=”http://betway.com/partner?track=FB57C48F115857652493BC682B0C3C878FD43448&asset_id=338″ target=”_blank”>Betway.

Man måste bara gilla Azerbajdzjans sköna lag. Det är en udda mix av azerer, ryssar och brassar som har den äldsta målvakten i turneringen i mål (Tveryankin) och den enorme, till synes otränade, Serjão på topp. Men spela futsal kan dem och de har inte förlorat ännu i kvalet eller i slutspelet. 3-3 mot Portugal i kvalet imponerar och nu i slutspelet slog de det etablerade laget Tjeckien med hela 6-1. Det är inte helt okontroversiellt hur de har tagit in utlänningar i laget men de har lyckats med sin blandning. Med tanke på deras form så måste jag spela på att de åtminstone tar sig vidare till semi-final, även om det kan bli stopp där.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Mån 20:00
Azerbajdzjan - Ukraina
1
45 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *