Wigan trivs inte mot United

Efter att ha lett december månads tävling i 30 dagar i sträck blir jag nu omsprungen av John, som turligt fick in sitt tips på Liverpool tidigare ikväll. Liverpools anfallare Fernando Torres gjorde mål i 93:e minuten efter att bollen verkligen studsat Liverpools väg.
Men jag ska inte gräma mig något mer över det utan koncentrerar mig istället på att återta ledningen..

Manchester United möter Wigan hemma på Old Trafford och det är ett lag man trivs emot. United har vunnit alla 9 möten med den totala målskillnaden 26-4. Wigan är helt enkelt för dåliga och åker på ännu en förlust.
I matchen mellan Färjestad och HV 71 garderar jag mig med att tippa på vinst åt vardera laget. Färjestad är ofta starka hemma och krigar till sig 3-poängare. De har dock haft svårt mot topplagen i år då speciellt serieledarna HV 71.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Ons 19:00
Färjestad - HV 71
1, 2
23 kr
Ons 21:00
Man Utd - Wigan
1
52 kr

2 kommentarer till “Wigan trivs inte mot United

  1. John den skrev:

    Nu plockar mannen fram den stora portponnän till slut. Var det för mycket spelvärde i de oddsen för att låta bli? Vilka var det du trodde på nu i hockeyn? 😉

  2. Daniel den skrev:

    Jag är 100% säker på att HV vinner så funderar på att slänga in ett tips på det bara för att. Jag kan ju knappast blanda mig i striden. Bara det att jag skitit i det varje gång hittills och det har alltid gått in.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *