Lille utmanar Valencia om gruppsegern

Då var det äntligen dags för avgörandet i Europa League-grupperna. Jag har sedan tidigare tippat på Valencia, i ett långtidsspel, som vinnare av grupp B. Dubbelmötet mot Slavia Prague gav dock endast 2 poäng för spanjorerna och nu väntar en svår bortamatch mot Genoa. Trots 2 poängs försprång till både Lille och Genoa är gruppvinsten allt ifrån säker. Ett oavgjort resultat för Valencia i denna match räcker till vidare avancemang i Europa League men förmodligen inte för att vinna gruppen. Lille möter nämligen redan avsågade Slavia Prague på hemmaplan och har mycket bättre målskillnad än Valencia.

Oddset på att Lille vinner gruppen är makalösa 3,40 hos Bet365. Helt klart värt ett spel.. Genoa vinner gruppen om de slår Valencia med typ 3 bollar samtidigt som Lille inte vinner sin match. Det ser jag som högst osannorlikt!

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Tor 19:00
Lille - Val/Gen
1
28 kr

1 kommentar till “Lille utmanar Valencia om gruppsegern

  1. Viktor den skrev:

    David Villa gjorde mål på övertid mot Genoa så Valencia kunde vinna matchen och gruppen.. inte långt ifrån att detta tips satt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *