Chelsea vänder trenden mot sina drömmotståndare

Som om inte Pompey har det svårt nog att hänga med nere i botten av tabellen; nu är det dags att besöka en av deras största ’bogey grounds’ – Stamford Bridge. Det är det bästa laget i ligan mot det sämsta och det ska bara sluta på ett sätt. Jag tror på en säker hemmaseger och spelar Chelsea (-2) till fina 2,45Expekt.

Pompey har minst sagt haft problem på Stamford Bridge genom åren. Man får gå tillbaka till 1990 för att hitta senaste gången de ens fick ett kryss där. De har spelat 6 gånger här sen de gick upp till Premier League och hälften av matcherna har slutat med förlust med minst 3 måls marginal. När de inte ens kunde få med sig nåt hem när de hade ett bra lag med spelare som Diarra, Defoe och Distin så kan jag absolut inte se annat än ännu en klar förlust med den här truppen. Nu är dessutom Kaboul borta och de får möblera om i backlinjen.

Chelsea har inte varit sig själva i de senaste matcherna men brukar leverera hemma. Efter bara 3-3 mot Everton senast så måste de skärpa till sig för att inte tappa fler poäng i titelstriden. Carvalho lär vilas och Drogba är osäker till spel, men de är klasser bättre ändå och bör vinna säkert.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Ons 20:45
Chelsea - Portsmouth
Chelsea (-2)
50 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *