Buffalo ställer upp defensivt

Washington Capitals är knappast kända för att spela målsnåla matcher. Det är ju inte så konstigt då man har en sådan otroligt potent offensiv i Ovetchkin, Semin och Bäckström. De har redan gjort upp mot 130 mål den här säsongen vilket är rekordartat. De släpper även in väldigt mycket mål så överspel lönar sig ofta. Den här gången kommer jag gå emot det som en del av hjärnan säger och köra på instinkt och den andra halvan av hjärnan. Detta för att de möter Buffalo Sabres med Miller i mål. Problemet med Buffalo just nu är att de backar hem alldeles för mycket och litar på Millers fantastiska målvaktspel. Det fungerar ett tag men de kan inte släppa till 35 skott varje match. Miller är dock bra och i dag saknas deras bästa målskytt Vanek vilket gör att de kommer vara lite mindre farliga framåt.

De satsar nog på defensivt spel med kontringar och jag tror inte att det blir jättemånga mål här. Två senaste matcherna mellan lagen har slutat med tre mål och en med två. Under 5,5 mål spelar jag på Bet365” href=”http://www.bet365.com/home/default.asp?” target=”_blank”>Bet365 som ger 2,00 just nu i odds. Hurry!

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Tor 01:05
Washington Capitals - Buffalo Sabres
Under 5,5 mål
80 kr

1 kommentar till “Buffalo ställer upp defensivt

  1. Pingback: oddskampen » Dubbel i NHL-natten hägrar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *