Colorado spelar ofta målrika matcher

En mycket svårtippad match där två hyfsat formstarka lag möts. Anaheim har haft det lite tyngre tidigare på säsongen men har verkligen spelat upp sig det senaste. När Getzlaf spelar bra för Ankorna så går det bra för laget och hans form den senaste tiden tillsammans med målvakten Hiller har varit anledningen till den förbättrade formen. De komemr till matchen efter en stabil seger mot Pheonix som är svårspelade och ser starka ut.

Colorado är inte så bra som tiden så Sakic och Foppa regerade NHL men de tuffar på ändå. De kommer att vilja förlänga sin segerrad till tre matcher efter natten men det blir tufft. Anaheim har nämligen vunnit de fyra senaste mötena lagen emellan och borde ha ett litet psykologiskt förprång. Jag vågar dock inte spela på en segrare här även om det lutar mot Anaheim utan satsar på Över 5,5 mål. Anledningen är att de tre senaste mötena har slutat med 6 mål eller fler. Samtidigt har Colorados fyra senaste matcher slutat med minst lika många. Bästa oddset finns att hitta hos Expekt.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Ons 04:05
Colorado Avalanche - Anaheim Ducks
Över 5,5 mål
80 kr

2 kommentarer till “Colorado spelar ofta målrika matcher

 1. John den skrev:

  Trenderna håller i sig. Började försiktigt men det flippade ur i sista perioden.

 2. Daniel den skrev:

  Oj järnspikar vilket flyt i slutändan.

  2-0 44′
  2-1 53′
  2-2 56′
  2-3 60′
  2-4 60′

  Är fru fortuna tillbaka nu?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *