Pittsburgh är ute efter revansch och vinner

Pittsburgh förlorade i går överraskande för mig då deras form varit riktigt bra. De var dock mot ett bra lag och framförallt en mycket bra målvakt i Martin Broduer som är i gammal gott slag. Han motade 35 skott i matchen och höll sin 104’e nolla i NHL-karriären mot Sidney Crosby och company. Detta svider nog för pingvinerna som vill skriva över den matchen så snart som möjligt med en seger. Formen fram tills i går har varit bra och de var inte dåliga i går så ser inte varför de skulle hamna i en svacka nu.

Ottawa vinner sporadiskt just nu och det beror oftast på att de behöver en Alfredsson på spelhumör. Att vinna borta mot Pittsburgh som är på krigsstigen är oerhört svårt framförallt då kvaliteten inte räcker till i vanliga fall. Det blir en snabb revansch för Pittsburgh, otur för Ottawa som står på andra sidan. Etta!

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Tor 01:05
Pittsburgh Penguins - Ottawa Senators
1
72 kr

1 kommentar till “Pittsburgh är ute efter revansch och vinner

  1. Pingback: oddskampen » Dubbel i NHL-natten hägrar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *