Wigan får jobba för sina 3 poäng idag

Jag känner att Wigan har blivit satta som lite väl stora favoriter på en del håll idag. Visst spelade de riktigt bra borta mot Villa, men då var de underdogs och mötte ett hemmalag som såg långt ifrån stabilt ut. Jag är osäker på om de gillar att vara klar favorit med en förväntan att styra spelet från början till slut. 08/09 gjorde de bara 17 mål hemma och deras anfall ser inte märkbart förstärkt ut sen dess.

Wolves hoppas på att kunna knipa sin första poäng idag då de till helgen har en ännu svårare bortamatch mot Man City. Defensiven kommer att prioriteras och med anfallarna Ebanks-Blake, Iwelumo & Doyle borta så ser det inte ut som om de har mycket att säga till om mot en stabil Wiganbacklinje. Wigan har en bra chans att vinna, men jag tror inte att det kommer att bli helt lätt. Wolves kanske t.o.m kan kämpa sig till ett kryss.

Oddset 1,76under 2,5 mål hos Betfair är väl värt att testas.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Tis 20:45
Wigan - Wolves
under 2,5 mål
45 kr

6 kommentarer till “Wigan får jobba för sina 3 poäng idag

 1. Gunnar den skrev:

  Great job John!
  Mer rätt ute än din kollega Daniel… 😉

 2. Daniel den skrev:

  Jag är alldeles för glad över vinsten att jag inte kan bry mig att det sket sig för mig 🙂

 3. John den skrev:

  Man tackar! Starkt av Wolves att knipa segern t.o.m. Jag kollade lite mer på Chelsea-matchen men det verkade som om Wigan aldrig kom igång ordentligt. Alltid nice att bollen flyger ut till inkast och liknande när man tippar underspel 🙂

 4. Gunnar den skrev:

  Starkt gjort ändå av dig Daniel att våga gå mot ditt favoritlag…

 5. Daniel den skrev:

  Man ska i regel aldrig tippa Wolves matcher. Tror faktiskt att John kan hålla med mig där lite även om han fick in detta spel. Man förlorar alldeles för ofta vilket i detta fallet faktiskt var bra.

 6. John den skrev:

  Absolut när det gäller 1X2 iaf. Vet inte hur många kuponger de har förstört för mig genom åren. Nån gång tror jag att jag lovade mig själv att aldrig tippa deras matcher mer, men jag måste ha glömt av det 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *