Wigan vinner mot ett försvagat Wolves

Det började ju inte så bra resultatmässigt för mitt Wolves häromdagen trots bra spel. Vi lyckades inte få in bollen och inför dagens match borta mot Wigan så ser jag inte hur det ska ändras. Som John redan berört så saknas det en del spelare:

Skyttekungen från de två tidigare säsongena Ebanks-Blake är borta med en skadad lårmuskel.
Rekordköpet Doyle har inte hunnit tillbaka från sin skada.
Årets spelare förra säsongen Foley är skadad.
Iwelumo, Berra är även de borta så våra valmöjligheter inför matchen är tunna.

Utöver dessa så spelar Jarvis och Ward med känningar. Hur vi ska vinna och målet ska komma ifrån med Keogh, som inte träffar en lada om han så skulle stå inne i den, på topp vet jag inte. Den bördan kan kanske hamna hos den lovande anfallaren Vokes.

Wigan vann första matchen imponerande mot Aston Villa men ska inte överskattas. De kommer i matchen möta ett hårt slitande Wolves som utan anfallsalternativ kommer satsa stenhårt på att hålla tätt. Många mål blir det inte om nollan inte spräcks tidigt men väljer här att spela en ettaBetfair till oddset 1,72. Vinner vi så blir jag glad, går tipset in så finns det något att trösta sig med åtminstone.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Tis 20:45
Wigan - Wolves
1
60 kr

2 kommentarer till “Wigan vinner mot ett försvagat Wolves

  1. Daniel den skrev:

    Jag tror inte att det finns svordomar nog för att beskriva hur stolt jag är över laget. Aldrig sett Keogh vara så giftig någonsin. Hade en boll i kryssribban precis innan han nickar in sitt första mål i PL. Varje spelare gav 110% från start till mål och vi förtjänade verkligen segern. Keogh måste ha sprungit ett maraton, bokstavligen. Hoppas vi skonades fler skador.

    Förlorade mitt tips men kan inte bry mig mindre nu. John prickade in sitt fint dock. Grattis till det.

  2. John den skrev:

    Vem var det som inte kunde träffa en lada nu igen? 😉

    Skön första seger för er annars. Hoppas det går bättre än förra gången ni var uppe och alla era backar hade ett roterande schema över vem som skulle göra en dundertabbe. Ni har ändå ett ungt intressant lag på gång.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *