Wolves – West Ham

Senast mitt kära Wolves var i Premier League så förlorade vi premiären mot Blackburn med 1-5.
2004/2005: 1-2 mot Stoke.
2005/2006: 0-0 mot Southampton.
2006/2007: 1-1 mot Plymouth.
2007/2008: 1-2 mot Watford.
2008/2009 2-2 mot Plymouth.
Jag tror vi kan med säkerhet säga att Wolverhampton inte är ett premiärlag och senast premiärsegern var 1999 men mycket mål brukar det ju bli. Till matchen saknas Kightly, Berra, Iwelumo. Rekordköpet Doyle kommer förmodligen börja på bänken då han nyligen kommit tillbaka från en höftskada. Wolves kommer antagligen försöka hålla tätt i första hand och hoppas på att Ebanks-Blake kan smälla in en boll eller två. Jag tror inte vi lyckas, även med den nyinlånade Mancienne som ersättare för skadade Berra. Mål kommer det bli och jag hoppas att det är vi som gör som… Spelas på betfair.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Lör 16:00
Wolves - West Ham
Över 2,5 mål
30 kr

2 kommentarer till “Wolves – West Ham

  1. Daniel den skrev:

    0-1 efter första halvlek. Väldigt jämnt där ute ich det som skiljer är Mark Nobles kännliga högerfot i kombination med ett litet passivt wolvesförsvar. Minst ett mål till blir det. Nöjd med 1-1 just nu. Tipset går inte före favoritlaget 🙂

  2. Daniel den skrev:

    Slut. 0-2 blev resultatet. En match som var jämn där West Ham vann på att vara lite vassare när läget kom. Lite slappt försvarsspel på andra målet vid en hörna. Annars helt okej insats av Wolves. Uppmuntrande inför säsongen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *